I LOOK LIKE..

Megasjuk och inget att göra? Gör som jag och ladda ner appen aLike. Efter några timmars efterforskning ligger nu Monica Bellucci och Ashton Kutcher på delad första plats. Jag hade hoppats på Rupert Grint men...

GRÅ,FÖRKYLD OCH REGNIG LÖRDAG.

Det finns alldeles för många dagar som denna..

TIDNINGSDESIGN.Då var skolprojektet "tidningsdesign" slut! Som ni kanske förstår är jag inte en mönsterskapare ännu men undulattrycket är min design. Nu väntar 2 veckors "eget projekt" och jobb för mig!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!


SNART KLAR..

En lunch,1 påse jordnötter och 3 h senare känner jag mig nästan klar och hungrig! Imorgon blir det heldag i photoshop, jag lovar!

MÅNDAGAR

Efter varje helg blir jag lika förvånad när klockan ringer 07.35 på morgonen. Och den här måndagen snoozade jag lite för länge.. Inte mycket skolarbete idag men däremot en ny kolteckning. Hoppas på färdigt resultat i veckan!

KVÄLLENS DRINK: 30 KR.

Igår dansade jag och Julia till sjukt bra musik på fasaan recordings inflyttningsfest! Just nu ångrar jag dock valet av dricka, men 30 kr för en drink det är helt enkelt för billigt att undvika!!

INSPELNING

Efter 6 h inspelning är äntligen jag och Nikki klara! Snart kommer vår låt "Universe" upp!! Redan 2007 började jag och Nikki spela med "Tørn trio", då lät vi lite annorlunda och om man är nyfiken kan man lyssna här: http://www.myspace.com/torntrio . Ikväll blir det husvärmningsfest för fasaan recordings och vagabond beat med underbara Julia!

17 svåra år

Idag har jag ritat lite med kol och bestämt hur min layout för tidningsomslaget ska se ut. Imorgon blir det heldag med photoshop och indesign, kul!