SOMMARLOV


VERNISSAGE 16/5 KL:17.00!

Nästa onsdag är det vernissage på Lunds konst- och designskola! Jag och Julia Nemell håller i serveringen av både snittar och hemmabakade kakor! Kom redan kl. 17.00 och smaska i er delikata tilltugg och skölj ner den underbara konsten med lite billig cider! Bättre kan det inte bli!
Välkomna!!

LJUSGESTALTNING


För er som missade ljusgestaltningen i Lund i vintras får här en ny och lite sämre chans. Filmen "LIV" blir inte lika pampig på youtube som den var i verkligheten! Den täckte nämligen marken till Lunds stadsparks ingång (mejeriet). Yes! Tack vare en projektor som satt 8 m uppe i luften och dolda högtalare i träden fick jag, Siri Lidbeck och Joel Nilsson vårt konstprojekt att nå ut till lundaborna. Tack Lunds kommun, tack klasskompisar och tack Martina Andersson för klippning. Varsågoda!

www.youtube.com/watch?v=G6Iyx9T81H8

KLARA OCH MOT BUTIKEN!

Nu är pennskrinen och handdukarna "FRÖ" och "UNDULAT" helt klara!

SJÄLVPORTRÄTT IGEN

Denna gången kommer självporträttet vara mer som en presentation av varje elev så istället för en massa text får vi måla vår personlighet.

UNDULATER

Nu är det mycket som ska vara klart innan vernissagen (som är den 16 Maj kl.17.00!!!). Dagen har gått åt att trycka klart handdukarna som kommer säljas i Botan! Förresten är det bara att hojta till om ni vill piffa upp vardagen med en färggrann kökshandduk!